Om selskapet

Collectible AS (orgnr. 825489452) ble opprettet med hensikt om å gi kunder i Norge et større utvalg av populære samleobjekter på trygt og rimelig vis. Vi fokuserer på produkter vi tror er ettertraktede i dag og sannsynligvis vil fortsette å være ettertraktede i årene som kommer. For å gjøre det lettere å følge med på trenden holder vi oss samtidig til varer og temaer vi selv brenner for. Alt vi tilbyr lagres og sendes fra vårt lager på Stord i Vestland.

Åpningstider:
Man: 11-17
Ons: 11-17
Fre:  11-17

I disse tidsrommene kan ordrer som er bestilt for henting plukkes opp i butikken.

Vi har et sterkt fokus på å redusere våre kostnader, slik at våre kunder også kan nyte lavere priser. Vi har blant annet tatt et ekstra steg ved å klassifisere alle våre varer med hensyn til vekt og dimensjoner. På denne måten betaler vi minst mulig for frakt og kan sende de fleste varer i kompakte esker fra kun kr 49,-. Dessuten tilbyr vi gratis frakt for ordrer over kr 900,-!

Vi vet at samlere er svært opptatt av tilstand og vi gjør derfor vårt ytterste for å lagre og sende varer på en trygg måte. Varer med skade i emballasjen eller lignende vil ofte legges ut til rabattert pris sammen med en beskrivelse av eventuelle mangler.

Ved spørsmål må dere ikke nøle med å ta kontakt med oss på live chat, eller bare sende oss en melding via Instagram eller Facebook.

Håper du finner det du er på jakt etter hos oss! 

Hilsen oss i Collectible AS.