Om Collectible AS

Collectible AS (orgnr. 825489452) ble opprettet med hensikt om å gi kunder i Norge et større utvalg av populære samleobjekter på trygt og rimelig vis. Vi fokuserer på produkter vi tror er ettertraktede i dag og i fremtiden. For å gjøre det lettere å følge med på trenden holder vi oss samtidig til varer og temaer vi selv brenner for. Alt vi tilbyr i nettbutikken lagres og sendes fra vårt lager på Stord i Vestland.

Butikkadresse:
Torget 8, 5417 Stord.

Åpningstider:
Man: 11-17
Ons: 11-17
Fre:  11-17
Lør: 11-15 (kun på partallsuker. Uke 2, 4, 6 osv.)

I disse tidsrommene kan ordrer på nett hentes i butikken.

Vi har et sterkt fokus på å redusere våre kostnader, slik at våre kunder også kan nyte lavere priser. I det siste har vi strevd med kraftig økende fraktkostnader, men vi har fortsatt en fast pris på sending av alle varer til kr 79,-. Mens ordrer bestående av kun single kort sendes for kr 49,-. Dessuten tilbyr vi gratis frakt for ordrer over kr 1000,-.

Vi vet at samlere er svært opptatt av tilstand og vi gjør derfor vårt ytterste for å lagre og sende varer på en trygg måte. Varer med skade i emballasjen eller lignende vil ofte legges ut til rabattert pris sammen med en beskrivelse av eventuelle mangler.

Ved spørsmål må dere ikke nøle med å ta kontakt med oss på live chat, eller bare sende oss en melding via Instagram eller Facebook.

Epost: info@collectible.no
Telefon: 22120007

Vi håper at du finner det du er på jakt etter hos oss! 

Hilsen oss i Collectible AS