Vi har nå åpnet for kjøp av Pokemonkort i bulk! Dette er en god anledning til å sortere kortbunkene og veksle inn i enten kontanter eller som kreditt i butikk (20% ekstra verdi).

Vi gjør prosessen smidig ved å betale fastpris basert på type kort og kan om ønskelig sende en fraktetikett som klistres på pakken før sending.

Ta kontakt på instagram/facebook, i chat eller på mail til info@collectible.no hvis du ønsker å selge!

Betingelser:

  • Minimum salgssum kr 500,-
  • Kjøpsverdiene er gitt at kortene er i Near Mint tilstand. Kort i verre tilstand blir verdivurdert, men det er ingen garantert utbetalingssum for disse.

Rarity:                                                                 Pris [NOK]

Common/uncommon (regular):                      0,08,-

Common/uncommon (rev holo):                    0,50,-

Rare (regular):                                               0,70,-

Rare (rev holo):                                             1,20,-

Rare (holo):                                                   1,40,-

EX/GX/V/TG                                                  8,00,-

Shiny/VMAX/Full Art                                     16,00,-

Multiplikatorer

2,4x: Alle Sun & Moon og eldre eksl. Hidden Fates.
0,6x: Alle Japanske Serier, Rebel Clash, Darkness Ablaze, Champion’s Path, Shining Fates, Vivid Voltage, Evolving Skies, Scarlet & Violet base.
0,4x: Hatterene V SWSH055, Galarian Sirfetch’d V SWSH043, Alakazam V SWSH083, Galarian Rapidash V SWSH111, Dubwool V SWSH049.

Hvordan går man frem?

  1. Kommuniser til oss om at du vil selge kort.
  2. Pakk kortene trygt og godt.
  3. Når vi mottar pakken sorterer og teller vi kortene (2-9 virkedager) og du får velge om du vil ha beløpet betalt på konto eller som kreditt i butikk.

    Ved å ta betalt i form av kreditt i butikk får man 20% ekstra utover beløpet som er oppgitt i prislisten

    Nytt i desember 2023. Det blir nå betalt ut bonus for forhåndssortert bulk opptil 20% ekstra. All sortering hjelper, men hovedsakelig ønsker vi at kort sorteres etter rarity. Dvs commons for seg, reverse holos for seg, osv. Full bonus blir gitt dersom det attpåtil er delt opp ihht serie. Dvs alle commons fra Paldea Evolved i en bunke, alle reverse holos fra Paldea Evolved i en annen bunke, osv.

Grunnet overskudd av visse sett har vi introdusert en multiplikator for å kompensere mer/mindre for kort vi trenger/ikke trenger. Dersom kort fra et sett har en multipell på 2,4x, vil prislisten multiplisert med 2,4 gjelde for alle innsendte kort fra det settet.

Eksempel: et XY holo rare kort vil nå betale 3,36 kr, mens et holo rare kort fra Vivid Voltage vil gi 0,84 kr. En liste over gjeldende multiplikatorer kan ses under. Sett som ikke er nevnt prises uten multippel.

Obs: Mottar vi kort som er i verre tilstand enn NM vil de ikke medregnes i salgsprisen. Disse kan om ønskelig returneres på selgers regning.