Nyheter

05.12.2020: Hei alle sammen! 

En liten oppdatering av kommende produkter de neste ukene. De fleste leverandører stenger dørene fra midten av desember, så vi har gjort en god del større bestillinger for å overleve julen. Blant annet venter vi inn følgende de neste ukene:

– Regular Toploaders
– Evolutions boosters
– Alolan Raichu collection
– Orbeetle V collection
– Påfyll av diverse booster packs og display
– Permer og playmats

Forresten, dersom du har en ordre inne som fortsatt ikke er sendt, kan du helt problemfritt legge til flere produkter uten å bli trukket for ekstra frakt. Bare gi beskjed i chat eller på mail så fikser vi det. I mange tilfeller oppdager vi det og korrigerer det automatisk også. Dette er spesielt greit å vite når opprinnelige ordre er over kr 800,- og man skal ha gratis frakt.

Nyt resten av helgen!

– MK

20.11.2020: En god del av Shining Legends produktene har endelig komt på plass! Vi vet at mange etterlyser toploaders for tiden og vi har i alle fall én case med 25 packs på vei.

Forresten vil jeg vennligst be hotmailbrukere om å sjekke spamboksen sin for ordrebekreftelse/sporingsmail fra oss. Det virker som om at hotmail i de fleste tilfeller sender mailen vår rett til spam. For å unngå dette kan dere legge inn no-reply@collectible.no som en kontakt i mailboksen.

Ønsker dere alle en riktig god helg!

– MK

12.11.2020:
Beklageligvis har alt på vei til oss fra utlandet blitt slukt opp av tollvesenet uten å ha kommet seg videre de siste par ukene. Dette viste seg å være pga noe adressefeil, slik at dem ikke kom i kontakt med oss vedr nødvendig dokumentasjon. Nå er det heldigvis i orden og våre varer kan omsider sendes videre til vårt lager. 

Dette betyr at det kan ventes tilskudd av div Shining Legends produkter, et utvalg av B&W og XY boosters, sleeves og toploaders mm forhåpentligvis ila mandag 16.11. Tusen takk for tålmodigheten!

– MK

09.11.2020:
Pokemon Sword & Shield 4.5 ble annonsert for en stund tilbake og vi har allerede lagt inn bestilling på produktene som kommer i februar. Noen ivrige samlere har etterlyst muligheten forhåndsbestilling, så vi har opprettet nye item for SWSH4.5 Pin / V Collection og Elite Trainer Box for de som vil stille seg fremst i køen. Som alltid er det forbehold om mulig allokering fra Pokemon Company og våre distributører, men vi tror vi skal ha gode sjanser for å få tildelt et bra antall på release.

– MK

09.11.2020:
Siden vi opererer i et marked hvor spennende nyheter dukker opp i øst og vest, tenkte vi at det kunne være lurt å lage en side for å kommunisere med dere etterhvert som nyheter og endringer oppstår. Vi kommer ikke gjennom til alle med én enkelt kanal, men ved å skrive her kommer vi nok frem til mange av de som har spørsmål og er nysgjerrig på produktene vi fører.

Vi kommer eksempelvis til å skrive om kommende produkter og våre eventuelle planer om forhåndssalg, samt endringer i eksisterende planer. Vi ønsker å være åpne og dele vår vurderingsprosess på godt og vondt. Dersom noe oppstår som påvirker eksisterende ordrer vil vi forsøke å adressere og forklare det her.

– MK